Opdrachtgever

Er solliciteert een ambitieuze, enthousiaste medewerker naar de vacature van leidinggevende, coördinator of bijvoorbeeld bij de OR. Bij de aanstelling geeft uw organisatie de nieuwe leidinggevende een cadeautje: een starterspakket bij Online Coach On The Job.
De deelnemer kan binnen het werkveld van acht hoofditems en meer dan 100 sub-onderwerpen informatie en tips vinden over communicatie, goede omgang met anderen en het geven van leiding.

De deelnemer kan op ieder gewenst moment (dus ook thuis wanneer hij zijn dag overdenkt) inloggen en wordt door vragen bij de items geprikkeld tot nadenken.

De deelnemer krijgt inzicht in zichzelf, in anderen en in wat het leidinggevende vak inhoudt.

Voor meer verdieping in het functioneren zijn er de volgende pakketten:

  • Coaching oog in oog
  • Online Coaching
  • Coaching / sparren via telefoon of Skype

Mijn begeleiding heeft weerslag op het welbevinden van de leidinggevende, op de individuen van het team, het gehele team en de organisatie. De resultaten die worden geboekt, worden in een harmonieuze, veilige werkomgeving door de leidinggevende met zijn team behaald.

Het praktisch neerzetten van de visie en doelstellingen van uw organisatie:

Ik kan naar wens van uw organisatie, binnen het werkveld waarin de begeleiding zich afspeelt, de nadruk leggen op de specifieke visie van uw organisatie. Met het insturen van meerdere deelnemers kan ik (naast het bijstaan van de individuele leidinggevende) ook op een natuurlijke manier vorm geven aan de cultuur en doelstellingen binnen uw organisatie.

Wilt u hier meer over weten, neemt u dan contact met mij op.